inform@vz-auto.fi    040-7050488

 Webasto Defa ja lämpöä kännykällä


WEBASTON, EBERIN huolto. Myös webaston, eberin pakokaasusäätö ja vikadiagnoosi DEFA, Calix moottorilämmitiin + sisäpistokeen asennus p. 040 7050488Olemme Defa- ja Calix- asennuspiste

Asennamme Defa Lohkolämmittimet / moottorinlämmittimet sekä sisäsarjat kaikkiin automerkkeihin. Lohkolämmittimen ja sisäpistokkeen hyödyt:
  • Lämmin moottori lähtiessä säästää moottoria ja polttoainetta
  • Auton päästöt ovat pienemmät liikkeelle lähtiessä
  • Sisäpistokkeella saat auton lämpimäksi myös sisältä, ja ikkunat ovat sulat heti autoon noustessa


Asennamme vuosittain satoihin autoihin DEFA -lohkolämmittimet sekä sisäpistokkeet. Voimme tarjota asiakkaille kilpailukykyiset hinnat sillä kokeneet asentajamme tekevät asennukset nopeasti ja kustannustehokkaasti.

DEFA Lohkolämmitin Asennukset alk. 89€ (työosuus)

DEFA Sisäsarja Asennukset alk. 59€ (työosuus)


Tankkaa dieselautoon talvilaadun polttoainetta heti kun sitä on syksyllä saatavilla! Kesälaadun polttoaine hyytyy pakkasella suodattimiin!
Webasto lämmitin huolto, korjaus, pakokaasu mittaus + pakokaasuen säätö Eberi (Eberspächer) lämmitin huolto ja korjaus.
Esim. uusimmat Thermo Top -mallit voidaan tarkistaa PC-dignostiikkaohjelmalla irroittamatta lämmitintä ajoneuvosta. Tämän mahdollistaa Webaston edistynyt automatiikkateknologia. Myös henkilö- ja pakettiautojen ajastin- ja kauko-ohjaus- sekä Gsm- sarjat asennus.
Varaosien myynti.


Riippumatta siitä missä olet - Thermo Callin avulla voi lisälämmittimen ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä

Yksinkertaisesti soittamalla, tekstiviestillä ja nyt myös uutuutena: App-sovelluksella. Se on innovaation ja muotoilun täydellisyyttä. Uutuutena: Lisälämmittimen käyttö App-sovelluksella! Nyt Thermo Callin käyttö myös App-sovelluksella! Lataa uusi Thermo Call App -sovellus yksinkertaisesti Apple AppStoresta tai Google Play Storesta kohdasta ”Thermo Call” ja käytä lisälämmitintä yksinkertaisen ja intuitiivisen navigoinnin avulla.

  • Anna komennot soitolla tai tekstiviestinä
  • Lämmitystä tai tuuletusta napin painalluksella
  • Käynnistysaika ohjelmoitavissa jopa 24 h etukäteen
  • Vastaustoiminto tekstiviestinä
  • Käyttöaika määritettävissä tarpeen mukaan
  • Jopa 5 oikeutettua puhelinnumeroa


Huomioi: Käyttöä varten tarvitset SIM-kortin, jossa riittävästi arvoa. Valinnaisen vastaustoiminnon käyttö aiheuttaa lisäkustannuksia. Niiden korkeus määräytyy liittymätyypin mukaan. SIM-kortti ei sisälly toimitukseen.54 882  9-02-2018 

 Оsoite


Rounionkatu 126 A

37150 NOKIA

 Yhteistyökumppanit