inform@vz-auto.fi    040-7050488

 Palvelut
Riippumattomana korjaamona hoidamme autosi määräaikais- ja erikoishuollot. Asentajamme ovat saaneet monipuolisen merkkikohtaisen koulutuksen mekaanisesta asennuksesta sähkötöihin vianetsintöineen. Työllemme myönnämme aina vähintään 12 kuukauden tai 15000 km takuun.
Korjaamomme on varustettu ajanmukaisella tekniikalla, atk -pohjaisella testerillä ja erikoistyökaluilla.
VZ-Autosta saat sijaisauton käyttöösi huollon tai korjauksen ajaksi. Hinta 25€. Auto luovutetaan täydellä tankilla ja palautus on täydellä tankilla.


Nelipyöräsuuntaus

Nelipyöräsuuntaus (tai aurauskulmien säätö) on enemmän kuin suositeltavaa tehdä, jos auto puoltaa tai renkaat kuluvat epätasaisesti.

Jo pieni virhe renkaiden suuntauksessa voi vaikuttaa merkittävästi renkaiden kulumiseen. Renkaiden kulumisen lisäksi polttoainetehokkuus kärsii, joten nelipyöräsuuntaus kannattaa tehdä kun siihen on aihetta. Nelipyöräsuuntaus on aiheellinen varsinkin, jos renkaisiin on kohdistunut kova isku. Myös alustan osien vaihtamisen jälkeen on hyvä tarkistaa, että nelipyöräsuuntaus on kunnossa.


Jakopään hihnan vaihto

Uusissa autoissa jakopään hihnan voi vaihtaa ainoastaan merkin omilla erikoistyökaluilla. Olemme hankkineet työvälinesarjat Audi, VW, Seat ja Skoda merkkisiä autoja varten. Sen vuoksi voimme tehdä nämäkin erikoistyöt yhtä laadukkaasti kuin merkkikorjaamot.Diagnostiikkatesteri, ratkaiseva apu vianmäärityksessä

Bosch KTS mahdollistaa järjestelmädiagnostiikan, johon kuuluvat vikamuistin luku, mitta-arvojen näyttö, mitta-arvojen esitys kuvaajina, säätökomponenttien ohjaus sekä muut ohjainlaitekohtaiset ominaisuudet, kuten huoltoväli-ilmaisimen nollaus. Lisäksi korjaamo-ohjelmalla voidaan mm. testata komponentteja sekä selvittää kytkentäkaavioita ja komponenttien sijaintia. Korjaamo-ohjelma päivittyy neljä kertaa vuodessa ja sisältää mm. kaikkien merkkien yksityiskohtaiset huolto-ohjelmat ja valmistajien laatimat huoltotiedotteet.
Uusissa autoissa olevat viat voivat olla yksinkertaisiakin korjata, kunhan ne vain voidaan paikallistaa. Testerillä on helppo paikallistaa merkittäviä auton turvallisuuteen ja luotettavuuteen liittyviä vikoja, joita muuten olisi vaikea havaita. Siksi auto kannattaa huoltaa säännöllisesti.

41 250  9-02-2018 

 Оsoite


Rounionkatu 126 A

37150 NOKIA

 Yhteistyökumppanit